Harry Vinders Award voor Werkgroep De Linde

Voor het eerst is dit jaar de Harry Vinders Award uitgereikt aan een vrijwilligersproject in Kerkrade-Oost. Werkgroep De Linde heeft de award gewonnen omdat de leden al meer dan 18 jaar belangeloos de tuin van HBC complex De Oude Linde onderhouden. Ze ruimen ook het zwerfvuil in de buurt van het complex op en onderhouden bovendien het wegkruis D’r Herjot va Sjevemet aan de Zonstraat.Harry Vinders Award

Samen met basisschool De Steltloper wordt ook elk jaar de sinterklaasactiviteit gehouden in de tuin van het complex. De leden van de werkgroep zorgen ervoor dat de kinderen een onvergetelijke middag beleven.

De uitreiking was op 16 november door de voorzitter van het Bewonersplatform Kerkrade-Oost. Aan de award is een geldbedrag verbonden van 250 euro, dat moet worden gebruikt voor het project.

Harry Vinders

De prijs draagt de naam van Harry Vinders, oud-lid van het Bewonersplatform. Harry was erg actief binnen Kerkrade-Oost. Helaas is Harry afgelopen jaar overleden. Door deze vrijwilligersprijs naar Harry Vinders te vernoemen, wil het Bewonersplatform hem eren voor het vele werk dat hij belangeloos gedaan heeft.