Radius Live

Afdeling De Zuiderling en afdeling Noord werken samen voor Radius Live. Je kunt je hieronder aanmelden voor de Live bijeenkomsten. 

Via het programma Zoom pro organiseren we 4 keer per jaar een online demo’s. Deze zijn toegankelijk voor alle leden van Radius. Zoom Pro kan gebruikt worden op een computer, iPad of telefoon om videobellen met groepen mogelijk te maken. Zoom maakt het mogelijk om een demo te streamen, live te bekijken, waarbij direct vragen gesteld kunnen worden zodat een interactieve demo mogelijk is.

We streven er naar om leden zelf de demo’s te laten geven en verschillende onderdelen van houtdraaien te laten zien. We verwachten dat de kosten laag zijn, daarom zal een kleine bijdrage van € 5,- per jaar voldoende zijn. Via de groepsapp ontvang je voor elke sessie een link naar de Zoom Live demonstratie.

We hopen jullie te zien bij de volgende sessie.

Aanmelden voor Radius live
Het mobiele nummer wordt gebruikt voor de app-groep. Alleen beheerders kunnen berichten op deze groep plaatsen. Reageren op de berichten is niet mogelijk. Dit kan wel 1 op 1 met de beheerders.
Alleen leden van Radius kunnen deelnemen.