Kamperen

Kamperen in Zuid-Limburg in Boscamping ’t Lavenhofje

Voel je vrij, onbezorgd en thuis

Wil je kamperen in Zuid-Limburg in een tent, vouwwagen, caravan, camper of ben je zelfs in het bezit van een heuse hippiebus? Waar jij ook mee komt, je bent van harte welkom op onze boscamping in Zuid-Limburg! En neem je trouwe viervoeter gerust mee als je komt kamperen. Je wilt natuurlijk wel enige privacy. Daarom zijn al onze kampeerplaatsen ongeveer 100m² en liggen ze tussen de bomen of aan de bosrand. Ben je een ‘échte’ kampeerder en wil je even back-to-basic, dan kun je optimaal genieten van vakantie op onze tentplaatsen zonder stroom.

Kamperen in Zuid-Limburg, het heuvellandschap van Nederland

Waarom kamperen in Zuid-Limburg? Om even helemaal tot rust te komen! In de regio Zuid-Limburg ga je terug naar de basis en geniet je van een onbezorgde vakantie met je gezin of gezelschap. Vergeet je BBQ niet mee te nemen voor het ultieme kampeergevoel!

Zuid-Limburg is het heuvelgebied van Nederland. Een ongedwongen maar ook stoer gebied. Met ongerepte natuur, indrukwekkende verhalen en hartelijke mensen. Onze boscamping ligt op de Kaffeberg in de wijk CHevremont aan de rand van de Anstelvallei. Wanneer je leest over het ontstaan van dit gebied, waan je je helemaal terug in de tijd. Ook de omliggende natuurgebieden en activiteiten zijn absoluut een bezoek waard. Op onze camping wordt het nog écht donker en word je wakker van het gekwetter van de vogels.

 

Boscamping ’t Lavenhofje is van alle gemakken voorzien

Je kunt uiteraard heerlijk kamperen op onze ruime kampeerplaatsen, maar onze autovrije camping biedt nog zoveel meer! Wat dacht je van heerlijke versgebakken broodjes in de ochtend.

Voor de kinderen is er de mogelijkheid om een hut van pellets te bouwen op de camping. Voor kinderen is de natuur één grote, stoere speeltuin. Je klimt, klautert, speelt, ontdekt en leert veel van de natuur. Vies worden mag!

Kom kamperen met de hond en geniet van een onvergetelijke tijd!

Wij houden van honden en daarom zijn trouwe viervoeters van harte welkom. Teckels hebben een plekje in ons hart. Je mag honden meenemen, uiteraard moet de hond wel worden aangelijnd op onze hondvriendelijke camping. Alle kampeervelden zijn volledig autovrij. Dat betekent dat je hond dus veilig aangelijnd voor je caravan, tent of hippiebus kan liggen. Zo genieten jullie samen van een ontspannen vakantie.

Onvergetelijke kampeervakantie? Kom kamperen in Zuid-Limburg op boscamping ’t Lavenhofje!

Wil je ook kamperen in Zuid-Limburg en ben je toe aan een onvergetelijke kampeervakantie midden in de natuur waar je je vrij en onbezorgd voelt en nieuwe herinneringen maakt? Reserveer dan snel je plekje op Boscamping ’t Lavenhofje!