WEBDESIGN


Een website zorgt voor bekendheid bij het publiek, daarom is het zo belangrijk dat uw bedrijf over een duidelijke zakelijke website beschikt. Wij maken samen met jou een zakelijke website die door het grote publiek goed bezocht zullen worden.

Na een kennismakingsgesprek gaan wij aan voor je aan de slag. De website is klaar binnen 2 weken tot maximaal 2 maanden. Dit is afhankelijk van je vraag. Teksten en foto’s krijgen wij aangeleverd. De kosten zijn € 450,- excl. BTW

Wat is webdesign?

CMS staat voor Content Management Systeem wat kort gezegd betekent dat u zelf de inhoud bepaalt, die op een van te voren afgesproken plaats in de website wordt bewaard. De artikelen (content) die u maakt zijn goed leesbaar door het gebruik van een vaste vormgeving (template) voor uw website. Deze template wordt door ons ontworpen in overleg met de jou. Daardoor ontstaat er een unieke uitstraling voor uw bedrijf. Er zijn op internet voldoende (gratis) templates te verkrijgen en ook die zijn beschikbaar voor uw website. Wij gebruiken alle input als inspiratie maar je krijgt een volledig eigen template per pagina met je eigen unieke materiaal.


Klant: De kluis Valkenburg.nl
Stel een vraag via Whatsapp.