WEBDESIGN
webservice, coaching, maatwerk & cursussen

Een website zorgt voor bekendheid bij het publiek, daarom is het zo belangrijk dat uw bedrijf over een duidelijke zakelijke website beschikt. Wij maken samen met jou een zakelijke website die door het grote publiek goed bezocht zullen worden.

Wij bouwen simpele en daardoor goedkope websites en je leert om zelf een website te bouwen en onderhouden, maar ook om geld te verdienen met je website.

  • Webdesign: geef alles uit handen
  • WordPress cursus: samen gaan wij aan de slag en na 10 lessen is je website klaar en heb je geleerd hoe je eigen website werkt en ben je kundig in WordPress.
  • Webservice 24/7 ondersteuning: geef alles uit handen, laat ons het onderhoud doen of zelf alles plaatsen.

De keuze is uiteraard geheel aan de klant maar belangrijk is dat dit allemaal bij de prijs is inbegrepen.

CMS staat voor Content Management Systeem wat kort gezegd betekent dat u zelf de inhoud bepaalt, die op een van te voren afgesproken plaats in de website wordt bewaard. De artikelen (content) die u maakt zijn goed leesbaar door het gebruik van een vaste vormgeving (template) voor uw website. Deze template wordt door ons ontworpen in overleg met de klant. Daardoor ontstaat er een unieke uitstraling voor uw bedrijf. Er zijn op internet voldoende (gratis) templates te verkrijgen en ook die zijn beschikbaar voor uw website maar wij proberen zoveel mogelijk uniek materiaal te produceren.

Stel een vraag via Whatsapp.