Tales of the Masters gastspreker Bert Veugelers | Naaldbinden

Maandag 29 mei 2023 om 20:30 uur.
Aanmelden kan via de nieuwsbrief. 

Bert Veugelers maakt en geeft graaf workshop naaldbinden en een nieuw jasje. Met je duim en 2 vingers, met deze nieuwe methode kun je makkelijk leren naaldbinden. Hij verteld zijn verhaal en laat zien hoe het naaldbinden werkt. 

Bert Veugelers Naaldbinden

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tales of the Masters door Iris Laven

Webinars over ambachten

Zoek je een leuke bezigheid voor de avonden? Wil je meer weten over ambachten die je zelf kunt leren? De gratis webinars van Tales of the Masters zijn webinars met sprekers over diverse ambachten.

De Masters presenteren online ambachten, geeft eventueel een demonstatie, vertelt zijn/haar verhaal en beantwoorden vragen.

Er doen houtbewerkers, mandenvlechters en wolbewerkers mee, maar er zijn nog veel meer ambachten en personen met boeiend verhaal.

Sinds 2019 gaat Iris Laven online of op bezoek bij de masters. In het begin waren het vooral houtdraaiers via Radius houtdraaivereniging maar sinds 2023 is het ook openbaar en is het pallet ambachten uitgebreid.

Deelnemen is gratis, donaties mag. Aanmelden kan die de mail of nieuwsbrief, je ontvangt de inlogcode voor Zoom om online deel te nemen.

Ga naar de inhoud