tales of the Masters BY iRIS lAVEN

Tales of the Masters gastspreker Yvonne Emondt

Maandag 5 juni 2023 om 20:30 uur
Aanmelden kan via de nieuwsbrief

In 2012 is mijn hobby uitgegroeit tot Draadpracht waarbij vooral oudere haaktechnieken mijn interesse hebben. Mijn specialisatie is guimpehaken, ook wel guimpen of netvorkhaken genoemd en Tunisch haken. Ik verzorg workshops en ontwerp patronen voor deze technieken en ben regelmatig op beurzen te zien. Guimpehaken is een bijzondere en oude haaktechniek waarvan ik het jammer zou vinden als hij in “de oude doos” zou verdwijnen. Tunisch haken bied meer mogelijkheden als dat men zou denken en dat maakt de techniek interessant voor allerlei projecten.

22 mei 2023 20:30 Yvonne Emondt Guimphaken

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tales of the Masters door Iris Laven

Webinars over ambachten

Zoek je een leuke bezigheid voor de avonden? Wil je meer weten over ambachten die je zelf kunt leren? De gratis webinars van Tales of the Masters zijn webinars met sprekers over diverse ambachten.

De Masters presenteren online ambachten, geeft eventueel een demonstatie, vertelt zijn/haar verhaal en beantwoorden vragen.

Er doen houtbewerkers, mandenvlechters en wolbewerkers mee, maar er zijn nog veel meer ambachten en personen met boeiend verhaal.

Sinds 2019 gaat Iris Laven online of op bezoek bij de masters. In het begin waren het vooral houtdraaiers via Radius houtdraaivereniging maar sinds 2023 is het ook openbaar en is het pallet ambachten uitgebreid.

Deelnemen is gratis, donaties mag. Aanmelden kan die de mail of nieuwsbrief, je ontvangt de inlogcode voor Zoom om online deel te nemen.